Бунт се задава в „Пайнер“, а в повод се превърна

...
Бунт се задава в „Пайнер“, а в повод се превърна
Коментари Харесай

Бунт В Редиците На „пайнер“, Ето Какво Искат Звездите

Бунт се задава в „Пайнер“, а в мотив се трансформира състоялият се неотдавна фирмен концерт в зала „Арена Армеец“. Фолк звездите си припомниха вълненията около летните турнета и една по една започнаха да загатват за възобновяване на традицията.

Шефът им инж. Митко Димитров към този момент отклонява намеците, евентуално поради компликациите към намирането на солидни спонсори, само че с това не секва мераците на изпълнителите си.

Наскоро своите издаде Емилия, която откри концерта при започване на декември. „Рожденият ден на „Планета“ мисля, че беше маркиран много блестящо. Направихме заслуженото и дадохме уважението на това, че телевизия „Планета“ ни е направила това, което сме, с цел да можем да достигнем до хората. И мисля, че заслужаваше такова начало. Бих откривала всеки концерт на телевизия „Планета“, сподели тя.

Изпълнителката на „Само тебе искам“ посочи, че до момента не е правила такова огромно разкриване, а и не е танцувала толкоз. С това певицата сътвори усещане у феновете си, че желае по-често да има такива изяви, а освен един път в годината, както е в този момент, на концерт за рождения ден на малкия екран.

Колежката й Галена също се изрече по тематиката, освен това много по-смело. Изпълнителката непосредствено съобщи, че желае да се възобнови традицията през лятото компанията да провежда турне из страната. Галена призна, че постоянно се вълнува, когато излиза на огромна сцена.

Тя и Емилия не са единствените, които от време на време отварят тематиката пред шефа си. В чалга компанията предишното лято даже имаше подписка от над 15 артисти с искане да се възобновят турнетата. Звездите са подготвени да пеят и без пари по стадионите, написа „Уикенд“. Дали обаче шефът на „Пайнер“ ще се поддаде на натиска на изпълнителите, следва да се разбере.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР