Бум на заразени с коронавирус в още един клуб от

...
Бум на заразени с коронавирус в още един клуб от
Коментари Харесай

Бум на COVID-19 в още един клуб от Висшата лига

Бум на инфектирани с ковид в още един клуб от британската Висша лига! От " Астън Вила " оповестиха, че позитивни проби за COVID-19 са дали сериозен брой играчи от първия тим, както и членове на треньорския щаб. Тимът от Западен Мидлендс е взел ограничения, затваряйки базата си " Бодимуур Хийт ".

" Сериозен брой на новозаразени футболисти и треньори от ковид бяха открити след тестванията в понеделник и те бяха сложени в незабавна изолираност. Последваха втори проби, които демонстрираха още заболели. Тренировката на първия тим преди мача в петък за ФА Къп против " Ливърпул " е анулирана. Дискусиите с представителите на клуба, ФА и Висшата лига не престават за последвали действия”, написаха " виланите " в формалния си уебсайт.

Aston Villa can confirm that the Club has closed its Bodymoor Heath training ground after a significant Coronavirus outbreak.
— Aston Villa (@AVFCOfficial)

Всичко това слага под въпрос провеждането на утрешния дуел с " Ливърпул " за ФА Къп, като се чака той да бъде отсрочен. Вероятно същото ще се случи и с мача сред " Вила " и " Тотнъм " от 18-ия кръг на Висшата лига, който по стратегия се плануван за 13 януари.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР