Бум на сватбите на 18.08.2018. Дали щастието зависи само от

...
Бум на сватбите на 18.08.2018. Дали щастието зависи само от
Коментари Харесай

Бум на сватбите на 18.08.2018. Дали щастието зависи само от датата?

Бум на сватбите на 18.08.2018. Дали щастието зависи единствено от датата? Над 100 сватби ще има през днешния ден в столицата поради съвпадението на числата в датата 18.08.2018. По-голям обаче е бил ползата преди седмица поради следващото съвпадане на осмиците в датата. Това изясни за Дарик шефът на Столичен дом за радостни обреди Саша Габровска. Тя чака взрив на сватбите да има и след година, когато още веднъж ще има съвпадане в цифри, само че при деветките - на 09.09.2019 година Според нумеролози обаче изборът на дата на женитба поради идентичните числа не е гаранция за дълъг и благополучен фамилен живот.
 женитба брак ThinkStock/Getty Images
Има засилен интерес на сватбите към датите със съвпадане на числата. Днес, когато има също такова съвпадане, в столицата ще има над 100 бракосъчетания, изясни за Дарик шефът на Столичен дом за радостни обреди Саша Габровска: " В София има над 100 сватби, което е добра цифра за съботен ден, само че сме имали и повече. Следващата година за 09.09.2019 година чакаме същото, както беше в този момент за 08.08.2018 година Вратите на Столичен ритуален дом са отворени за всички влюбени хора. Не забравяйте, че фамилията е свято нещо и то е най-добре да бъде в брак ".
 женитба брак ThinkStock/Getty Images
Изборът на дата за сватбата единствено поради съвпадението на избрани числа не подсигурява дълъг и благополучен фамилен живот. Това разяснява за Дарик нумерологът Кристина Сунгарска: " Съвпадението на цифрите в една дата не могат да предопредели благополучие и злощастие. Изборът на избрана дата поради това, че има съвпадане на числа не бих споделила, че е толкоз учреден на рационално решение, а по-скоро на поверие. В нумерологията няма такава истина, която да изясни по какъв начин избрана цифрова композиция, изключително в датата на сватбата или каквото и да е друго събитие, ще предопредели щастието, положителния фамилен живот. Когато приказваме за други събития е по същия метод. За добър фамилен живот или за злощастие в фамилията не може да бъде взета под внимание датата, съвпадението в цифрите на датата. Въобще да изискуем щастието си на това да това да изберем дата, за мен не е толкоз рационално решение ".-->
 женитба брак ThinkStock/Getty Images
Въпреки това от ден на ден двойки избират да сключат брак на дата със съвпадане в числата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР