Бум на сватби днес. 53 двойки си казаха Да в

...
Бум на сватби днес. 53 двойки си казаха Да в
Коментари Харесай

Бум на сватби на 08.08.2018 г.: Десетки младоженци си казаха заветното ДА

Бум на сватби през днешния ден. 53 двойки си споделиха " Да " в София. Само за съпоставяне предходната сряда сватбите са били 9. В Пловдив 17 двойки са сключили брак, а във Варна - с две по-малко. Днешната дата съчетава три осмици, а това, съгласно младоженците, е знак, че бракът им ще е сполучлив. Следващият взрив на сватби се чака на 18-ти август, когато има сходна композиция.

София

- Вие Християн Иванов, склонен ли сте да сключите цивилен брак с Радостина Боева?


- Съгласен съм.

Така стартира вълшебната приказка за Радостина и Християн. Днес те написаха първата страница от книгата на взаимния си живот. Решават да станат семейство на 8-ми декември предходната година. И оттогава до през днешния ден осмицата е част от живота им. Затова се вричат във честност навръх тази дата.

Радостина: Замисляйки се, че идната година е 2018-та и осмицата като едно положително число за взаимен живот и си изникна и си пристигна от двамата решението. Християн: Преди три години по същото време се запознахме, тъй че доста по-голямо значение има също датата.
Днес двамата си подадоха ръка, водени от любовта и доверието. И са сигурни, че комбинацията от числа ще направи живота им дружно по-щастлив.

- Това са ръцете, които ще трият сълзите на наслада в очите ви. Това са ръце, които ще ви дават мощ, когато имате потребност от поддръжка.
Нумеролозите са безапелационни, че втората година от браковете, подписани през днешния ден, е подобаваща за основаване на нов живот, тръгване в чужбина или пазаруване на жилище. Най-благоприятна обаче ще бъде четвъртата.

Милена Иванова, нумеролог: Днешният ден като цяло е с път на живота 9. И той благославя област, която е обвързвана със забременяване на деца, работа в чужбина, само че за жалост няма нужните нумерологични комбинации за скрепяване на връзката.
Само след 10 дни има нова дата, която притегля младоженците.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР