Бултериер оцеля, след като изживя истински ужас по време на

...
Бултериер оцеля, след като изживя истински ужас по време на
Коментари Харесай

Бултериер оцеля, след като се заклещи в тръба и го нападнаха нутрии

Бултериер оцеля, откакто изживя същински смут по време на разходка. Кучето разкрило тръба и решило да се вмъкне в нея, с цел да я изследва. То обаче се заклещило вътре и станало обект на нахлуване от… нутрии. Инцидентът е станал в чешкия град Кийов.

Гризачите очевидно са си били пробили път в тръбата и въобще не желали да посрещнат неканения посетител. С острите си зъби те почнали да хапят кучето нахалник, описват чешките медии, базирайки се на известие на Спасителната работа.

Колко ще им бъде студено, зависи от породата, козината, тежестта, здравето и възрастта

Бултериерът очевидно не е очаквал тези нападателни врагове и вследствие на това е извънредно потърпевш в стоманобетонната тръба.

Притесненият му собственик се обадил в пожарната работа за помощ, след което пристигнали повече от 10 чиновници, с цел да оказват помощ на заклещеното животно.

Пожарникарите изкопали пътека за бедстващото куче с лопати и най-сетне съумели да го освободят от безнадеждното му състояние. По време на едночасовата избавителна акция нутриите последователно напуснали тръбата.

Използват се кафези от живи животни, които обаче порастват в биореактори

Нахапаното и окаляно куче най-сетне се върнало при стопанина си. И двамата евентуално ще заобикалят тръбата в бъдеще.

Нутриите, известни още като боброви плъхове или блатни бобри, са огромни гризачи, произхождащи от Южна Америка. Поради тяхната адаптивност към разнообразни среди и бързо размножаване, нутриите са се трансформирали в инвазивен тип в доста елементи на света.

„ Никой няма място за животни в съзнанието си освен това, което се случва “, споделя тя

Възрастните нутрии порастват до към 1 метър дължина и тежат сред 5 и 10 кг. Нутриите естествено живеят в сладководни среди като реки, езера, блата и блата. Те построяват своите убежища в речните крайбрежия или построяват огромни платформи, направени от растителен материал, на които почиват и отглеждат потомството си.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР