Булсатком, най-големият оператор за платена телевизия у нас, обяви, че ...

Булсатком, най-големият оператор за платена телевизия у нас, обяви, че

Лято 2021 идва с нови сезонни предложения от Булсатком

Булсатком, най-големият оператор за платена телевизия у нас, разгласи, че стартира да предлага на своите клиенти Max Sport 4 като част от богатото наличие на спомагателния състезателен пакет Max Sport Plus. Max Sport 4 ще излъчва най-интересните мачове от испанското състезание LaLiga, което е измежду топ футболните шампионати в Европа.

Освен с обогатяване на спортното си портфолио, Булсатком започва летния сезон и със сезонни оферти за нови и съществуващи клиенти на сателитна и интерактивна телевизия.Още по тематиката

План „ Премиум+ “ е на цена от 99.50 лева с предплащане за 6 месeца и включва най-гледаните канали от всеки един род, които сигурно ще задоволят ползите на всички в фамилията.

План „ Старт “ се предлага с предплащане за 6 месеца за 49.00 лева и включва главните най-гледани телевизионни канали.

Целта е всички нови и съществуващи клиенти, които се възползват от новите сезонни оферти, да имат опция да се насладят на обичаните си канали и излъчвания през летните дни на морето, вилата или в планината. За тези, които към този момент употребяват интерактивна телевизия от Булсатком, услугата е налична през всевъзможен интернет.

Булсатком не престава да работи в посока възстановяване на услугите за своите клиенти и се стреми да предлага разнообразно, занимателно, просветително и качествено телевизионно наличие.

Булсатком е най-големият снабдител на платена телевизия в България с водеща позиция в предлагането на сателитна телевизия и е измежду основните компании у нас, които оферират интерактивна телевизия с високо качество и разнообразно наличие.

Булсатком излъчва над 240 канала, от които над 130 в HD формат и 8 в 4K ULTRA HD формат. Компанията поддържа портфолио от богати и разнородни ТВ канали, които се излъчват извънредно в мрежата на оператора, измежду които са TV+; F+; Sport +; Cinema+; Action +; Comedy + и други.

Видеотеката на IPTV услугите на Булсатком е изцяло безвъзмездна. Включва над 600 филми, сериали и детски излъчвания. Предоставя достъп до просветителните серии на Disney English за децата, учещи британски език.

Източник: investor.bg
PromoMall.bg