Булсатком ЕАД добавя петте линейни канала на HBO - HBO, ...

Булсатком ЕАД добавя петте линейни канала на HBO - HBO,

HBO се завръща в Булсатком

" Булсатком " ЕАД прибави петте линейни канала на HBO - HBO, HBO2, HBO3, Cinemax и Cinemax2 в пакета си от стратегии от 11 юни. Завръщането на каналите е след шестгодишна пауза. Те ще са налични за клиентите на " Булсатком ЕАД " на интерактивна телевизия, Android TV устройствата b•box и безкартовите сателитни приемници, работещи с NAGRA кодировка.

" В Булсатком сме същински разчувствани за възобновяването на партньорството ни с HBO. Това беше една от моите цели през цялото време, когато застанах отпред на компанията. Определено се усещаше неналичието на блокбъстърните кино канали в портфолиото ни. Радвам се, че от през днешния ден можем отново да предложим цялостния пакет телевизионни стратегии на HBO на нашите клиенти. За нас доверието, гласувано ни от HBO, е голямо самопризнание за софтуерния и действен прогрес на Булсатком през последната година ", показа Станислав Георгиев, основен изпълнителен шеф на " Булсатком " ЕАД.

Петте профилирани линейни канала на HBO оферират на феновете огромно многообразие от най-актуалните модерни филми и сериали, документални филми и поредици, както и необятно застъпени истински продукции от Съединени американски щати и Европа. Основният канал HBO предлага премиерно най-популярните истински продукции на НВО, както и министър председателите за дребен екран на огромните кинохитове и холивудски блокбъстъри.

HBO2 е с необятен набор от наличие, уместно за цялото семейство, а HBO3 - с фокус върху сериалите и тематичните уикенд маратони с цели сезони на заглавия. Акцент в стратегиите на Cinemax и Cinemax2 e селекция на филми и сериали от европейски и интернационалните самостоятелни студиа.

" Имаме удоволствието още веднъж да си партнираме с " Булсатком ". Завръщането на линейните ни канали при оператора ще даде опция на още повече консуматори да имат достъп до качествени хитови филми и сериали от комфорта на дома си. Благодарим за градивния разговор с мениджмънта на компанията, който докара до този резултат в интерес на феновете. Желаем триумф и на новата услуга b•box, която дава още една опция за гледане на най-хубавите филми и сериали по HBO и Cinemax. ", разяснява Димитър Нойков, управител на HBO за България.

Клиентите на " Булсатком " могат да открият HBO каналите на позиции от 451 до 455.
 Снимка 534257
Източник:

Източник: news.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg