Булката Ема Спарър-Нюман от Англия отива към олтара, облечена в

...
Булката Ема Спарър-Нюман от Англия отива към олтара, облечена в
Коментари Харесай

Шок! Вижте как се появи младоженец на сватбата си СНИМКИ

Булката Ема Спарър-Нюман от Англия отива към олтара, облечена в ослепителна бяла рокля без презрамки, с цел да се срещне с младоженеца си Иън Нюман - и тогава вижда, че той има същото облекло като нея. И двамата носят обувки с високи токчета, въпреки че той има мустаци за разлика от нея.

" Изглеждаше необикновено ", споделя Ема. - През последните две години Иън се е обличал постоянно в женски облекла. Всъщност би било необичайно да го видя в джинси и тениска. Това просто не би бил той ". " Когато обсъдихме брака, чаках и двамата да носим рокля. Обаче, не си представях, че в миналото ще носим едно и също облекло, тъй като имаме доста разнообразни хрумвания за стила. Но в действителност в действителност се веселя, че го направихме - другояче можеше да стартира идно сравняване кой е облякъл по-хубавата рокля. Мисля, че всичко беше ужасно ", добавя британката.

Съпругът на Ема, 52-годишният пънк музикант Иън, се срещнал с Ема на фестивал през 2014 година, само че станали двойка едвам през 2016 година На първата им среща на следобеден чай той носел черна рокля и култ ботуши. На идната им среща, когато отворил вратата, той бил облечен като жена и се показал като Даян.

Ема го прегърнала и споделила на Даян, че наподобява ужасно. Иън, който е хетеросексуален, имал сходен интерес да се облича в женски облекла от дете, само че го направил за първи път чак през 2011 година Той избрал името Даян, защото съдържа името му Иън, тъй че включва и двете му страни. Съпругата му го приема подобен какъвто е и е щастлива с него.

източник: блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР