Булка на достолепната възраст от 67 години може да стане

...
Булка на достолепната възраст от 67 години може да стане
Коментари Харесай

Американец предложи брак на Йълдъз Ибрахимова

Булка на достолепната възраст от 67 години може да стане световноизвестната ни джаз певица Йълдъз Ибрахимова , научи HotArena .

Мастит американски музикален продуцент е предложил брак на гласовитата нашенка. Ухажорът на изпълнителката се споделя Харви и е от еврейски генезис.

Кандидат-женихът бил изискан обожател на изкуството с класическо обучение от музикалния лицей " Бъркли " и същински благородник от глава до пети, настояват в музикалните среди.

Двамата с Йълдъз се срещат на годишния джаз фестивал в Анкара. Харви се сближава с Ибрахимова около френския пианист Антоан Ерве, с който нашата певица постоянно има взаимни изяви.

Харви е с близо осем лета по-млад от Ибрахимова , само че бил запленен освен от излъчването, само че и от положителното й сърце. Само седмица след запознанството той й предложил да стане негова брачна половинка.

Йълдъз, която претърпя доста тежко гибелта на брачна половинка си Али Динчер, умрял след болнично заразяване с хепатит, била скептична към опцията да се обвърже още веднъж. На решението влияела и щерка й Суна, която също е надарена певица като майка си. Суна била главната причина Йълдъз да не стъпва в брак освен от почитание към починалия си брачен партньор, само че и тъй като не желае момичето й да страда от това, предават от България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР