Булка, която реши да продължи със сватбения си ден, независимо

...
Булка, която реши да продължи със сватбения си ден, независимо
Коментари Харесай

Отхвърлената булка, която преживя сватбата сама, отново търси любов

Булка, която реши да продължи със сватбения си ден, без значение от обстоятелството, че е била отхвърлена пред олтара, показа, че е обнадеждена и подготвена да откри още веднъж любовта.

28-годишната Кейли Стед остана сама в деня на сватбата си, без колегата си от съвсем четири години. Но все пак, тя самоуверено продължи с огромния ден - и направи сватбено влизане, вечеря, речи, танци и даже професионални фотоси.

Сега, 16 месеца по-късно, откакто прекара време, съсредоточена върху себе си, тя е подготвена да даде още един късмет на любовта и отива на първа среща на Свети Валентин - макар че някогашният й отхвърля да се извини за мъчителното тестване.

Застрахователен чиновник Кейли от Портмид, Суонзи, Уелс, сподели: „ Сега не се усещам по-добре и се любувам на живота доста по-добре. Преди година концепцията за срещи изцяло ме плашеше, само че в този момент се вълнувам от това. Очаквам с неспокойствие да видя какво още има там и да се срещна с нови хора още малко. Потенциално имам уговорена дата за Свети Ва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР