Булка избяга след сватбата от дома на младоженеца с пари

...
Булка избяга след сватбата от дома на младоженеца с пари
Коментари Харесай

Булка избяга от мъжа си след първата брачна нощ, а когато най-сетне я откриха...  

Булка избяга след сватбата от вкъщи на младоженеца с пари и бижута, дарени й от родителите му, написа Times Now News. Скандалната преживелица се е разиграла в индийския щат Харяна.

Изоставеният жених споделя, че се срещнал с жена си Ниша в град Кота, където карал медицински курсове. Младата жена доста скоро почнала да го притиска да се оженят, само че той споделил, че ще й предложи брак, когато си откри постоянна работа.

Младоженец отхвърли да извърши единственото предпочитание на буката и унищожи сватбата

Ниша обаче била доста упорита и даже го заплашила, че ще заведе дело, в случай че не се омъжи за нея. В последна сметка мъжът склонил сватбата да се състои по-рано.

По време на брачната гала фамилията на младоженеца подарило на булката бижута и няколкостотин хиляди рупии. След сватбата булката отишла в къщата на мъжа си и пренощувала там. На идната заран новите й родственици разкрили, че Ниша я няма. Нямало ги и бижутата и парите, които й дали.

В хода на следствието станало ясно, че булката към този момент е омъжена за различен мъж на име Гаутам. Когато изоставеният жених съумял да се свърже с нея по телефона, тя му декларирала, че с Гаутам са дружно отдавна, само че го напуснала, тъй като не работел на никое място и нямал пари.

Мъж се прибра у дома, видя какви ги е свършила годеницата му и анулира сватбата

Когато жертвата поискала бракоразвод, Ниша настояла за 500 000 рупии обезщетение. И заплашила, че в случай че не получи парите, ще подаде подправен иск за изнудване на зестра. /jenata. blitz. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР