Булка и младоженец влязоха в ожесточена битка по време на

...
Булка и младоженец влязоха в ожесточена битка по време на
Коментари Харесай

Младоженци се сбиха пред гостите на сватбата си

Булка и жених влязоха в яростна борба по време на сватбата си, написа NDTV. Екшънът се е разиграл в Непал, а мотив за " багра " станал кой кого да нахрани първи по време на церемонията.

На фрагменти, които се появиха в мрежата, се виждат младоженците, облечени в обичайно сватбено облекло, седнали на мандапа.

Няколко секунди по-късно двойката стартира ритуала по взаимно хранене, който прераства в побутване и дърпане в разнообразни направления.

В края на клипчето се вижда по какъв начин младоженецът се усмихва, до момента в който булката се пробва първа да го нахрани принудително. Околните пък се пробват да ги разтърват.

Кадрите се трансфораха в същински шлагер в мрежата и за негативно време събраха над 700 000 лайкове. Коментарите под тях обаче са разнопосочни.

„ Какво въобще се случва в това видео? “, пита интернет консуматор.

„ Това е традиция, в която булката и младоженеца се състезават кой кого ще нахрани първи, само че те отидоха прекомерно надалеч “, изяснява различен.

„ Можеха най-малко да изчакат, до момента в който се върнат в хотела, вместо да се бият пред фамилията и приятелите “, написа трети. „ Е, това също е метод да започнете връзките си за цялостен живот “, акцентира четвърти. /jenata.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР