Bulgaria wants you и Асоциацията за иновации, бизнес услуги и

...
Bulgaria wants you и Асоциацията за иновации, бизнес услуги и
Коментари Харесай

Bulgaria Wants You представя Индустрията на знанието в Благоевград

Bulgaria wants you и Асоциацията за нововъведения, бизнес услуги и технологии (AIBEST) провеждат своето първо взаимно събитие. То ще се състои на 20 октомври в Благоевград и носи името – „ Виж бъдещето си: Запознай се с Индустрията на знанието “.

Идеята на уредниците е да покажат кои са положителните благоприятни условия за кариерно развиване на локално равнище в едни от най-големите български и интернационалните компании. В програмата ще вземат присъединяване представители на IT бранша и сферата на изнесените услуги – членове на Асоциацията, измежду които Pontica Solutions, A Data Pro, DXC, Palfinger и други

Отделно ще се организира така наречен speed dating (бързи срещи) сред HR-те и посетителите, на които взаимно ще могат да обменят информация и контакти. Част от присъстващите ще имат късмет за персонална среща с мениджъри на отдели или притежатели на фирмите изложители като специфична премия.

Събитието е гратис, само че изисква предварителна регистрация в уеб страницата на платформата Bulgariа wants you. На него са добре пристигнали хора с друга професионална устременост и опит, тъй като предлаганите свободни работни позиции няма да бъдат извънредно и единствено от IT сферата ”, споделя Моника Иванчовска от Bulgaria wants you.

В обособената зона за „ бързи срещи “ всеки ще има късмет да се показа и да разбере повече за промишлеността на знанието от HR–те на фирмите.

Това е съвършен миг да визиите и своята автобиография “, добавя изпълнителният шеф на Асоциацията Наталия Георгиева.

Водещи ще бъдат телевизионният продуцент Андрей Арнаудов, а екранната му половинка – Иван Христов – ще бъде сменен от Яна Грудева.

Събитието е подкрепено от община Благоевград, Югозападния и Американския университети.

Безплатната регистрация е налична тук: https://bulgariawantsyou.com/events
Economic.bg е медиен сътрудник на събитието.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР