Bulgaria ON AIR е подготвила специални дневници с най-важното от

...
Bulgaria ON AIR е подготвила специални дневници с най-важното от
Коментари Харесай

Bulgaria ON AIR със специални дневници от световното и европейско първенство по карате киокушин

Bulgaria ON AIR е подготвила специфични дневници с най-важното от Световното и Европейско състезание по карате киокушин, което се организира от 7 до 9 декември във Варна. До края на шампионата, след късната емисия на Новините ON AIR от 21:30 часа, феновете на политематичната телевизия ще могат да видят преглед на най-интересните и вълнуващи срещи по време на двете шампионати.

Елитът на международния киокушин дойде в България за двете извънредно огромни събития – 2-ото Европейско състезание за дами, мъже и ветерани и 6-ото Открито Световно състезание за юноши и девойки. И двата шампионата ще се проведат редом в Двореца на културата и спорта в града.

Участие в надпреварите ще вземат над 1000 състезатели, треньори и съдии от целия свят. Най-голяма е съветската група – със 118 състезатели – 19 при мъжете и дамите и 97 при подрастващите. На второ място е Казахстан с 83 представители, като всичките са при юношите и девойките. Българските състезатели са 82 – 13 при възрастните и 69 при дребните.

Всичко най-важно от Световното по карате киокушин гледайте в ефира на Bulgaria ON AIR до 9 декември след късната емисия на Новините ON AIR, от 21:30 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР