Bulgaria Mall, един от основните търговски центрове в страната, има

...
Bulgaria Mall, един от основните търговски центрове в страната, има
Коментари Харесай

M3 Communications Group, Inc. е новата PR агенция на търговски център Bulgaria Mall

Bulgaria Mall, един от главните търговски центрове в страната, има нов PR сътрудник в България – M3 Communications Group, Inc. Екипът на M3 ще даде на водещия мол цялостно информационно обслужване: от обществени връзки, връзки с медиите, информационни акции, медиа мониторинг и разбори, до цифрови връзки, ръководство на рецесии и събития. M3 Communications Group, Inc. ще менажира корпоративните връзки както на Bulgaria Mall, по този начин и на първокласните офис здания Bulgaria Towers.

„ За нас е огромно наслаждение да стартираме съдействие с почитан PR сътрудник като M3 Communications Group, Inc. Сигурни сме, че взаимната ни работа ще докара до страхотни резултати, защото споделяме общи цели като точност, бистрота и високо качество. Очакваме с неспокойствие да реализираме доста дружно “, разяснява Иван Табаков, управител на Bulgaria Mall и Bulgaria Towers.

„ Това партньорство е доста значимо за нас, тъй като Bulgaria Mall и Bulgaria Towers са доста забавни и вдъхновяващи планове. Развълнувани сме да работим дружно. Екипът на M3 Communications Group, Inc. има повече от 27 години опит в обществените връзки и сме уверени, че с общи старания ще създадем невероятни акции “, сподели Максим Бехар, основен изпълнителен шеф на M3 Communications Group, Inc.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР