БулфотоВместо отговори и решения победителят на изборите Слави Трифонов започна

...
БулфотоВместо отговори и решения победителят на изборите Слави Трифонов започна
Коментари Харесай

Balkan Insight: Трифонов няма никакъв план за борба с Ковид

Булфото

Вместо отговори и решения спечелилият на изборите Слави Трифонов стартира да става още по-загадъчен, а даже гласоподавателите му и деятели от " ИТН " бяха озадачени от решението му да издигне " царското юпи " Николай Василев за министър председател.

Слави Трифонов съобщи, че партията му „ ИТН ” няма да взе участие в никакви обединения и вместо това ще предложи лично „ държавно управление от специалисти “. Списъкът с имена обаче е надалеч от обещанието за нови лица. Предложената от Трифонов платформа включва нереалистична галактическа стратегия, само че не и осезаема политика за правосъдната промяна. Да не приказваме за някакъв проект за справяне с продължаващата пандемия от COVID-19. Така изданието Balkan Insight коментира извършените парламентарни избори в България и крайните резултати.

Проведените избори не съумяха да разрешат политическата невъзможност, обхванала България от април, и страната се насочва към неразучена територия. В резултат на това през идващите седмици и месеци евентуално ще станем очевидци на продължителна политическа рецесия, чийто резултат е мъчно да се планува. Друг кръг от избори може да се организира през есента.

Бойко Борисов стана отровен и спадът на ГЕРБ е осезателен, само че партията е надалеч от политическия колапс, на който мнозина се надяваха, показва Balkan Insight. Въпреки отслабването на статуквото през последните месеци, желанието за смяна остава неосъществено. Надеждата по този начин наречените „ протестни партии ” да образуват кабинет бе разрушена от Слави Трифонов, който съобщи, че партията му няма да взе участие в обединения с други. В интернационален проект България не получава изключително внимание, само че това може да се промени, в случай че Европейски Съюз или НАТО стартират да възприемат неустойчивостта на страната като опасност.

През есента може да се стигне до прекрояване на политическия пейзаж в България, а причина за това да е президентът Румен Радев, разяснява още изданието. Тъй като има вероятност за нови избори, трима водачи ще са главните настоящи лица в тях – Бойко Борисов, Слави Трифонов и Румен Радев. Настоящото „ алфа съревнование ” сред Борисов и Трифонов ще се усложни от опцията Радев да завоюва нов президентски мандат. Радев е одобряван като президент, а „ неговото ” служебно държавно управление се радва на огромна поддръжка и може да активизира електората. Което води както до по-голяма изборна интензивност, по този начин и до допустимо прекрояване на политическия пейзаж.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР