БулфотоТактическо учение с бойни стрелби Ответен удар - 2020“ ще

...
БулфотоТактическо учение с бойни стрелби Ответен удар - 2020“ ще
Коментари Харесай

Започва тактическо учение с бойни стрелби „Ответен удар -2020“

Булфото

Тактическо обучение с бойни стрелби „ Ответен удар - 2020 “ ще се организира от 29 септември до 1 октомври на Учебен полигон „ Корен “. В него ще вземат участие до 780 военнослужещи и 190 профилирани машини от 31-ви механизиран батальон, батарея от 20-ти самоходен артилерийски дивизион и зенитна батарея от състава на 2-ра механизирана бригада – Стара Загора, танкова рота от Центъра за подготовка на експерти – Сливен, както и сили и средства на Военновъздушните сили. Темата на учението е „ Отбрана на интензивен механизиран батальон във втори ешелон на механизирана бригада ”.

Планиращ учението е командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов, а провеждащ учението е командирът на 2-ра механизирана бригада бригаден военачалник Стоян Шопов.

Подготовката за тактическото обучение с бойни стрелби „ Ответен удар - 2020 ” ще се извърши по време на полево лагерно образование в интервала 23 – 28 септември и включва ротни тактически учения.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР