БулфотоСпоред Труд до месец разследващите ще заковат похитителя на Янек

...
БулфотоСпоред Труд до месец разследващите ще заковат похитителя на Янек
Коментари Харесай

Труд: Закопчават похитителя на Янек Миланов до месец

Булфото

Според " Труд " до месец проверяващите ще заковат похитителя на Янек Миланов от Дупница. 

Година след изгубването на Янек Миланов от Дупница към момента няма и диря от него, написа " Труд ".

Претърсванията на язовир „ Дяково “ и местността към него не дадоха резултат, мълчи и индивидът, в чийто джип се е качил Янек в нощта на 31 юли 2020 година Разпитите на Васил Капланов – Каплата не дадоха резултат.

Забавянето на издирването от локалната полиция се оказа съдбовно за следствието. Вече година във фейсбук групата „ Къде е Янек? “ стотици хора задават въпроси към институциите, които остават без отговор. Разследването към този момент е изтеглено от Дупница в Националната следствена работа, поради сложността на проблема и съмнения обвързаности на локални служители на реда с мутри.

Досега обаче от Янек няма и диря.

Какво е станало може да каже само Каплата, с който Миланов тръгнал във съдбовната нощ на 31 юли и повече никой не го видял. Той обаче мълчи - по този начин, както са го учили босове, на които е бил защита – Братя Галеви.

На пръв взор претекстът на Каплата, в случай че той е отговорен за изгубването на Янек, е комичен – преди година жена му Миланов бил ухажор на жена му Петя Николова. Разследващи допускат, че точно тя, с цел да се оправдае пред мъжа си, е натопила някогашния си ухажор с измислени обвинявания и Капланов е решил да мъсти. Янек доста желал да организира мъжки диалог с Каплата, който подозирал, че непрекъснато чупи автомобила му и без никакви терзания се качил вечерта в джипа му. Повече никой не го е видял.

Петя Николова живеела в прилежащ блок блок в кв. „ Бистрица “ в Дупница и се срещнала с Миланов, който който се върнал в отпуската си в града от Франция, през 2017 година Срещали се в дома на Янек, без никой да ги забележи, само че Капланов въпреки всичко схванал. Връзката им завършила с отпътуването на мъжа, само че Петя траяла да го търси и да му написа.

Според информация на " Труд ", обаче, следователите от Националната следствена работа са на път да „ заковат “ виновника за изгубването на Янек и макар, че институциите мълчат от доста време, до месец похитителят щял да бъде посочен и закован с неоспорими доказателства.

Продължение в 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР