БулфотоСлед седмици без дъжд, в момента вали и над морската

...
БулфотоСлед седмици без дъжд, в момента вали и над морската
Коментари Харесай

Дъжд с гръмотевици над Варна

Булфото

След седмици без дъжд, сега вали и над морската столица.

На доста места през днешния ден валя изобилен дъжд, а сега заваля и над Варна. Над морската столица има и гръмотевици.

През нощта в цялата страната вятърът ще се ориентира от запад и с него ще прониква студен въздух. На места основно в Източна България ще превали временен дъжд, в обособени региони с гръмотевици. След среднощ от запад облачността бързо ще се раздира и понижава и до сутринта над по-голямата част от страната ще се обясни. Минимални температури сред 9° и 14°, по Черноморието до 17-18°.

Утре над страната ще доминира слънчево време, след обяд над Западна България с раздрана висока и междинна облачност. Вятърът още веднъж ще се ориентира от юг-югоизток, ще е до сдържан. Максимални температури сред 21° и 26°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд над масивите в Западна България с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа мощен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 14°, на 2000 метра – към 7°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще отслабне и ще се ориентира от югоизток, ще е до сдържан. Максимални температури на въздуха и морската вода 24°-26°. Вълнението на морето ще 2-3 бала.

Слънцето ще изгрее в 07:20 часа и ще залезе в 19:13 часа. Продължителност на деня 11:52 часа.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР