БулфотоПравителството отново ще заседава чрез видеоконферентна връзка днес. Какви са

...
БулфотоПравителството отново ще заседава чрез видеоконферентна връзка днес. Какви са
Коментари Харесай

Фрог нюз: Министрите заседават онлайн заради протестите пред МС

Булфото

Правителството още веднъж ще заседава посредством видеоконферентна връзка през днешния ден. Какви са аргументите министрите да не се съберат за постоянното си заседание в Министерски съвет не са оповестени. Като най-вероятна се сочи нестихващите митинги и съществуването на палаткови лагери и блокади към постройката където се организират съвещанията, съобщи Фрог нюз.

Очаква се министрите да обсъдят отчет за осъществяването на бюджета за първото полугодие на тази година и да одобрят промени в Закона за запаса на въоръжените сили.

Предвидено е и разглеждане на план на решение за одобрение на финансово систематизиране на евросредства от оперативни стратегии в поддръжка на превъзмогване на последствията от рецесията с ковид. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР