БулфотоОсновните приоритети на партията си е изтъкнал Тошко Йорданов пред

...
БулфотоОсновните приоритети на партията си е изтъкнал Тошко Йорданов пред
Коментари Харесай

Тошко Йорданов към Херо Мустафа: Има такъв народ се бори с корупцията и бедността

Булфото

Основните цели на партията си е изтъкнал Тошко Йорданов пред посланика на Съединени американски щати в България. Вчера заместник-председателят на партия " ИТН " Тошко Йорданов, дружно с специалистите Ива Митева и Димитър Гърдев, е провел работна среща с посланика на Съединени американски щати в България Херо Мустафа, оповестиха от партията.

Йорданов срещнал дипломат Мустафа с главните цели на Политическа партия " ИТН " - битката с корупцията, превъзмогване на следствията от тежкото икономическо положение в страната и ясна, открита и предсказуема външна политика, учредена на пълноправното участие на България в Европейски Съюз и НАТО.

На срещата били разисквани основните цели в двустранните връзки сред България и Съединени американски щати, задълбочаване на стратегическото партньорство, в това число в областта на стопанската система, с оглед вероятностите за привличане на вложения и по-пълноценно взаимоотношение с бизнеса.

Била доказана ангажираността за продължение на осведомителния продан, съдействието и взаимоотношението в битката с корупцията и налагането на върховенството на закона.

В хода на диалога били разисквани напъните за поддържане на стабилността в района на Западните Балкани, Черноморския район и района на Източното Средиземноморие.

В умозаключение и двете страни подчертали желанието си Съединени американски щати и България да бъдат мощни и надеждни сътрудници, което минава през постоянни демократични институции и провеждането на транспарантни и почтени избори.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР