БулфотоОказва се, че миловидната Никол Станкулова може и да хапе,

...
БулфотоОказва се, че миловидната Никол Станкулова може и да хапе,
Коментари Харесай

Нападнаха Никол Станкулова заради парите на свекъра й Цеко Минев и тя отвърна: Мога и сама да си купя прахосмукачка робот

Булфото

Оказва се, че миловидната Никол Станкулова може и да хапе, когато бъде настъпана.

Жесток скандал за пари се вихри към хубавата синоптичка Никол Станкулова, която сега не е на екран поради втора бременност. Тя не остави нещата по този начин и шокира почитателите си с острия отговор, с който постави завършек на спекулациите, съобщи Блиц.

Станкулова бе остро нападната, че харчи парите на свекър си Цеко Минев и не може сама нищо да си разреши. Това разгневи синоптичката, която не подмина злобната забележка и отвърна яростно. 

Повод за злобния коментар в мрежата пристигна от обява на Никол, в която изяснява, че има домакински любим куче и какъв брой постоянно би трябвало да е почиства след нея. За тази цел Никол популяризира известна марка прахосмукачка, а изпод обожател я отвърна остро.

" Абе вие с на Цеко Минев сина имате спестени най-малко 700лв. Можете да си вземете и домашна помощница вместо ти да жулиш с прахосмукачката ", гласи забележката под поста на Никол. Изглежда това много ядоса бременната синоптичка, която не остана длъжна на хейтърския коментар. 

" За ваша информация и сама мога да си разреша робот или чистачка, не ми е нужен различен човек за тази екстра! Пожелавам Ви и вие да можете да си го позволите, с цел да не се впечатлявате от непознатото.. ", написа ядосаната Станкулова, представена от show.blitz.bg.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР