БулфотоБлизо 80 млн. лв. са одобрените искания от търговските банки

...
БулфотоБлизо 80 млн. лв. са одобрените искания от търговските банки
Коментари Харесай

Безлихвените кредити вече са близо 80 млн. лв.

Булфото

Близо 80 млн. лева са утвърдените претенции от комерсиалните банки за заем по антикризисната стратегия за безлихвено кредитиране на физически лица. Това демонстрират данните на Българската банка за развиване към 28 септември. Исканията за разпределяне на заем към този момент надвишават 30 500, като съвсем 19 000 към този момент са получили утвърждение, а други 837 се преглеждат сега. Близо една трета от тях са на лица на трудов контракт, а останалите са на самоосигуряващи се. Средната стойност на утвърдените заеми е 4 228 лева Срокът за кандидатстване е до края на 2020 година.

Кандидатите за безлихвен заем би трябвало да са били в неплатен отпуск или с прекратена активност заради пандемията. Съгласно обновените условия искащите могат да аплайват и откакто са се завърнали на работа. Самоосигуряващите се лица би трябвало да имат най-малко 20% спад в приходите през 2020 година, като за всички претенденти важи условието за декларирани  осигуровки за интервал от 6 месеца обратно.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР