БулфотоБебе е убито от собствения му баща в Стара загора.Убиецът

...
БулфотоБебе е убито от собствения му баща в Стара загора.Убиецът
Коментари Харесай

Баща уби бебето си в Стара Загора

Булфото

Бебе е убито от личния му татко в Стара загора.

Убиецът е на 31 години.

Окръжната прокуратура в Стара Загора притегли като обвинен Г.И., на 31 година, за това, че на 31 август в старозагорското село Хрищени, съзнателно е умъртвил двумесечния си наследник, като действието е осъществено в изискванията на рисков рецидив, оповестяват от прокуратурата в Стара Загора.

При следствието е открито, че майката на детето е потърсила здравна помощ. На място е пристигал дежурен екип, който е установил гибелта на бебето. По главата и тялото на детето имало множество травматични увреждания.

От заключението на назначената съдебно-медициска експертиза е открито, че гибелта на бебето е настъпила като резултат от черепно-мозъчна контузия.

Обвиняемият е задържан за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура-Стара Загора. Предстои внасянето на искане в Окръжен съд-Стара Загора за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР