БулфотоНе съм говорил с никого досега, няма да отговарям и

...
БулфотоНе съм говорил с никого досега, няма да отговарям и
Коментари Харесай

Шофьорът на тира от касапницата в Айтос с първи думи

Булфото

„ Не съм приказвал с никого до момента, няма да давам отговор и на вас, ще приказвам единствено пред моя юрист. Той ще пристигна през днешния ден следобяд. Дотогава не съм задължен да ви давам отговор “, са първите думи пред публицисти на водача на тира Валентин Вълчанов от злополуката в Айтос, при която починаха татко и двете му деца. 

Водачът на тежкотоварния камион с бургаска регистрация, чиято спирачна система прегря и стана причина за кървавата кланица в Айтос на 13 септември, към този момент се възвръща и от Интензивно поделение е трансфериран в отделението по травматология и ортопедия на УМБАЛ-Бургас, оповестиха от Флагман. 

Той е претърпял за два дни няколко интервенции – на лява ръка и двата долни крайника, повърхностна намеса на главата. Извършени са многочислени проучвания на вътрешните му органи, които са посочили, че няма съществени увреждания и ще се възвърне изцяло физически.  

Екип на изданието опитал да беседва с него в болничната му стая, само че ударил на камък, защото 35-годишният благоевградчанин Валентин Вълчанов, оказало се, знае доста добре какво да отговори и явно е бил квалифициран за възможната трагична развръзка от незаконната шофьорска активност.

На въпрос, какви са взаимоотношенията му с фирмата-собственик на камиона – „ Лог Транс БГ “ ЕООД на 41-годишния Данаил Иванов от Равда, има ли трудов контракт с тази еднолична компания или е взел транспортното средство чартърен, медията получила категоричния му отговор:

„ Не съм приказвал с никого до момента, няма да давам отговор и на вас, ще приказвам единствено пред моя юрист. Той ще пристигна през днешния ден следобяд. Дотогава не съм задължен да ви давам отговор “.

Тежко е състоянието на 17-годишния възпитаник от Механотехникума Октай Юмер, чиито учители и съученици втори ден подаряват кръв – с вярата, че ще оцелее след удара на 13 септември вечерта. Октай е на командно дишане, непрестанно се постанова да му се прелива кръв, черепно-мозъчната му контузия е толкоз сериозна, че лекарите не смеят да дадат твърда позитивна прогноза. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР