Булфото, архивЗуека е доволен от решението си да напусне България.

...
Булфото, архивЗуека е доволен от решението си да напусне България.
Коментари Харесай

Зуека преживя огромна промяна, след като напусна България

Булфото, списък

Зуека е удовлетворен от решението си да напусне България. С него се е случила непредвидена смяна - напълнял е с 5 кг.

Актьорът Васил Василев-Зуека изясни в ефира на БТВ как се усеща, откакто преди няколко месеца напусна България дружно със фамилията си.

" Решихме да сменим страната с друга, в която законите се съблюдават. Изобщо не скърбя за решението си, благополучен съм! След съвсем 5 месеца в чужбина мога да кажа: по-спокоен съм, като това проличава и от външния ми тип – напълнях с 5 кг. Малкият върви на учебно заведение и е доста благополучен. Ако бяхме в България, нямаше да го пуснем за трета поредна година на учебно заведение. Спокойни сме, това е разликата. Аз не съм избягал от България, просто сменихме мястото на живеене. Единственото, което би трябвало да се промени, е да стартираме да съблюдаваме законите “, показа артистът.

Той добави, че вяра за смяна в България има.

„ Самите ние гласувахме. Ако нещо не ни е харесало, можем да го променим. Ние сме гласоподаватели и по-късно можем да пожелаваме. С избора през днешния ден нещата не завършват, а занапред стартират. Ние би трябвало да държим сметка на тези, които сме избрали “, заключи Васил Василев-Зуека.

Днес той пътува за Лондон, където дружно с Влади Априлов показват спектакъла „ Ние, българите “.

„ Вероятно 100% от посетителите чакат от самото начало да се кикотят, само че излизат от спектакъла разревани. Чрез сатирата приказваме за значимите неща, които се случват в България. Задаваме въпроси като „ Защо останахме без положително обучение? “, „ Защо не възпитаваме добре децата си? “, „ Защо не вършим верните избори? “, разясни Зуека.

На финала той призна, че постоянно се е гордял, че е българин.

„ 56 години съм живял в България. Където и да отида, аз ще си остана българин “, заключи Зуека.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР