Булфото, архивЗа съжаление 15-годишното момиче, което изчезна във водите край

...
Булфото, архивЗа съжаление 15-годишното момиче, което изчезна във водите край
Коментари Харесай

Морето изхвърли тялото на 15-годишната Рамира край Китен

Булфото, списък

За страдание 15-годишното момиче, което изчезна във водите край Китен е мъртво.

Тялото на завлечената преди дни от мъртвото неспокойствие край Китен Рамира е изплувало по обяд през днешния ден на плаж Атлиман, написа flagman.bg.

Морските течения са извадили телцето на 15-годишното момиченце в региона на подводен бар „ Текила “. Почерненото семейство на удавилото се момиче към момента е на място, като до последно майката се е надявала да види щерка си жива.  

Независимо, че от четвъртък насам издирвателните акции на плаж Атлиман не са спирали, те останаха безплодни до през днешния ден. В акцията се включиха джетове, хеликоптер, дрон и трима водолази. 

Припомняме, че случаят на плажа в Китен стана на 9 септември. В следобедните часове две сестрички от София, пристигнали на отмора по Южното Черноморие, влязоха в морето в неохраняемата зона. 

Мъртвото неспокойствие обаче бързо завлече децата на надълбоко. Случен екскурзиант на плажа бе първият, който се гмурна в рисковите води, с цел да опита да измъкне децата. Той съумя да извади от хватката на морето единствено едно от девойките – 10-годишното, само че не е съумял да избави и 15-годишната Рамира, чието тяло през днешния ден, 4 дни по-късно, изплува на брега.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР