Булфото, архивМлада бургазлийка е действала като примамка за наивни мъже

...
Булфото, архивМлада бургазлийка е действала като примамка за наивни мъже
Коментари Харесай

Бургазлийката Християна примвала мъже по дискотеките на Слънчака, а приятелите й Георги и Мартин и ги пребивали

Булфото, списък

Млада бургазлийка е работила като стръв за наивни мъже в Слънчев бряг.

Християна примамвала мъже, а приятелите й Георги и Мартин ги пребивали

23-годишната бургазлийка Християна Т., приятелят й Георги К. (26 години) и Мартин М. (на 33 години) са образували трио на порока, оперирало в Слънчев бряг преди три лета, съобщи Флагман.

За незаконните им дейности се схваща едвам в този момент, когато те получиха обективни присъди от Окръжния съд в Бургас.

Тримата не са разкрили топлата вода, а работели по позната скица от края на 90-те години.  

Християна, тогава 20-годишна хубавица, с провокативен външен тип, търсила жертви по нощните клубове. Тя ги съблазнявала и привиквала в своята хотелска стая, само че вместо една невероятна вечер с пленяваща госпожица, те попадали на двамата й другари, които ги пребивали и задигали парите.

Пострадалият е мъж с букви С.С. На 8 август 2018 година той бил съблазнен от Християна, а Мартин и Георги го нападнали и отмъкнали портфейла му, в който имало 960 лв.. Между кориците по делото излиза наяве, че Георги го поступал крепко. 

С.С. си потърсил правата, пуснал сигнал в полицията, което довело до незабавния арест на незаконното трио.

Днес Бургаският областен съд гледа делото им, като наложи на Мартин наказване от две години дейно, които да изтърпи при първичен непоколебим режим, на Георги – година и половина затвор, а на Християна – условна присъда.

Адвокатът на Георги К. пледира, че подзащитникът му направил нападението от ревнивост – бил другар на Християна и се афектирал, откакто я видял с различен. Номерът му обаче не мина и Георги бе наказан. За негов шанс и той, и Християна са с чисто правосъдно минало и се отърваха със относително леко наказване.

Мартин пък ще „ полежи “ зад решетките, тъй като се оказа, че освен е осъждан, само че и в условия на изпитателен период за условното си предварително освобождение. Той ще би трябвало да изтърпи и остатъка от миналата си присъда.

 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР