Булфото, архивДаде ли жълт картон САЩ на управлението на ГЕРБ,

...
Булфото, архивДаде ли жълт картон САЩ на управлението на ГЕРБ,
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Хората, които говорят глупости срещу двамата сенатори от САЩ ще усетят последствията от думите си

Булфото, списък

Даде ли жълт картон Съединени американски щати на ръководството на ГЕРБ, след като Сенаторите Боб Менендес (демократ) и Джим Риш (републиканец) - ръководител и член на сенатската Комисия за интернационалните връзки, разпространиха съвместно изказване с остри рецензии към държавното управление.

Обществото беше разграничено на две: тези, които подлагаха на критика " скаутите на Борисов ", които твърдяха, че позицията на сенаторите в Съединени американски щати е персонална и че няма никакво значение, което е смешно, както и такива, които им повярваха. Това разяснява някогашният министър на защитата и някогашен дипломат на България в НАТО Бойко Ноев в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич " по " Евроком ".

" Много не са чели текста на двамата сенатори, само че те установяват, че продължаващата корупция, намаляващите медийни свободи, политизирането на правосъдната власт и други закани за върховенството на закона съставляват съществени закани за върховенството на закона. Припомням, че България има най-ниската позиция в битката с корупцията, българското държавно управление и правосъдната власт би трябвало да работят съществено за поддръжка на върховенството на закона за всички, само че освен за някои. Медиите би трябвало да имат свободата да оповестяват истината без да бъдат притеснявани ", разяснява Ноев.

" Това за мен е фактическо присъединение към настояванията на българските площади от лятото до ден сегашен. Такова нещо аз в моята процедура не помня. Някои биха споделили, че е интервенция във вътрешните работи, може би е по този начин ", добави някогашният министър на защитата.

Той се присмя на изказванията, че тази позиция е финансирана от Миню Стайков и Пламен Бобоков, които са подкупили американските сенатори. " Хората, които приказват нелепости против двамата сенатори в някакъв миг ще усетят следствията от думите си. Това мнение е в уеб страницата. Моят прочит на мнението е поддръжка на митингите в България ", разяснява той.

Ноев разяснява, че негови източници от целия свят му рапортуват, че министър председателят Бойко Борисов не е долюбван в Съединени американски щати, както и на други места, поради неговата политика. " Къщата в Барселона и хипотетичното бащинство към къщата се знаят и тези, които го знаят най-вероятно ще се възползват. Преди време беше за чекмеджетата, той трябваше неотложно да опровергае тези неща, тъй като замазването и протакването ни покри със позор. Знаят се и обстоятелствата, тъй като той е прегърнал Херо Мустафа, само че в това време прекара Турски поток ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР