Булевард Дунав и първият участък от Голямоконарско шосе в Пловдив

...
Булевард Дунав и първият участък от Голямоконарско шосе в Пловдив
Коментари Харесай

Ремонтират знакови улици в Пловдив до края на годината

Булевард " Дунав " и първият сектор от " Голямоконарско шосе " в Пловдив ще бъдат приключени до края на годината . Това даде обещание кметът на града Костадин Димитров, представен от Българска национална телевизия.

Освен тези две прави, градоначалникът е ревизирал и дейностите по осъществяваните строителни работи в регионите " Западен " и " Южен инспекция на, както и по пътната връзка " Модър-Царевец ".

В същото време от ВиК са декларирали, че до 10 дни ще приключат работата по колектора. Именно той бави ремонта, а строителите обещали, че по-късно за три месеца пробивът ще бъде приключен . Докато подлезът не поеме част от автомобилния трафик ще се опитаме да отложим ремонта на Бетонния мост, сподели още Костадин Димитров.

" Поради ремонта на някои от учебните заведения учениците би трябвало да бъдат преместени в друго учебно заведение - пада се през гарата, от другата страна. Наистина се стремим да обследваме всяка една обстановка, предвид на това да имат пловдивчаните естествен метод на живот ", съобщи кметът на Пловдив Костадин Димитров.

Кметът акцентира, че държи връзка с Министерството на превоза за всички поправки, които се правят в Града на тепетата.
 Затварят за ремонт кръстовището на Околовръстното в Пловдив
Затварят за ремонт кръстовището на Околовръстното в Пловдив

Това ще случи на 30 и 31 юли
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР