Булчинско списание в Индия подлуди читателите си, след като взе

...
Булчинско списание в Индия подлуди читателите си, след като взе
Коментари Харесай

Индия кипна: Булчинско списание сложи джендър на корицата

Булчинско списание в Индия подлуди читателите си, откакто взе скандалното решение да сложи небинарен модел, облечен в рокля, на корицата си за април, заяви Daily Mail.

Списанието Brides Today показа три цифрови корици, включващи небинарен (нито мъж, нито жена - б.р.) транс деятел и комедиант Алок Вайд-Менон, който театралничи в разнообразни рокли в Instagram.

Притежавано от новинарската група India Today, списанието Brides Today се похвали в обществените си медии, че са пуснали корицата „ в поддръжка на правото на обич и достолепие за всички “.



Модерните булки си проправиха път и в най-населената страна в света. Остава да почнат и да раждат

Една от трите корици демонстрира Алок, облечен в златиста рокля с надълбоко деколте, показващо космати гърди, написа Mail. „ Брадатото създание, което не се дефинира нито като мъж, нито като жена, носи “дръзки червени устни и очна линия дружно с луксозни булчински бижута на предмишниците и надолу по гърдите ”. На втората корица то театралничи в драпирано ментовозелено сари, показващо стомах и златна прическа, украсено с мъниста и многоцветни бижута.

Карикатурните  корици идват в миг, в който Върховният съд на Индия се готви да се произнесе по отношение на брачното тъждество за индийската LGBT общественост. “Този случай е от решаващо значение “, сподели деятелят “, представен от Mail.

„ Иска ми се да мога да се разхождам по улицата – и да живея обществено – без да се опасявам от нахлуване. Иска ми се да мога да обявявам свое изображение онлайн, без да ме заливат с писма с ненавист “, споделя още Алок.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР