BULATSA стартира пролетната сесия за набиране на кандидати за Ръководители

...
BULATSA стартира пролетната сесия за набиране на кандидати за Ръководители
Коментари Харесай

„Дни на отворени врати“ в BULATSA

BULATSA започва пролетната сесия за набиране на претенденти за Ръководители на полети с „ Дни на отворени порти “ на 28 февруари и 7 март. Желаещите да вземат участие в самодейността и да се срещнат от близко с специалността би трябвало да се записват на уеб страницата на компанията www.bulatsa.com. Записванията стартират от на следващия ден 16 февруари.
Посетителите ще участват на презентация от специалисти на компанията и ще могат да видят в действително време работата на Районния център за обслужване на въздушното придвижване и тренажорите за образование на ръководителите на полети.

Сградата на BULATSA е със специфичен режим на достъп и всеки записал се за присъединяване е належащо да носи документ за идентичност.

И тази година сесиите за набиране на претенденти за Ръководител на полети са две – пролетна и есенна. Документи може да се подават целогодишно, само че допускането до изпитите зависи от това, по кое време са постъпили в електронната система на BULATSA. Пролетната акция завършва в 24 часа на 30 март. Повече информация за условията към претендентите може да намерите на www.bulatsa.com.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР