Бул нюзТази нощ е починал собственикът на Кариана“ /Ерден/ Милан

...
Бул нюзТази нощ е починал собственикът на Кариана“ /Ерден/ Милан
Коментари Харесай

Бул нюз: Почина бизнесменът Милан Йосифов, собственик на ФК Кариана

Бул нюз

" Тази нощ е умрял притежателят на „ Кариана “ /Ерден/ Милан Йосифов.
След няколко месеца боледуване Бай Милан не съумя да се пребори за живота си.
Президентът на трансформиралия се в шлагер на Втора лига тим на „ Кариана “ ни напусна на 71 години.
Поклонението пред тленните му остатъци ще бъде в сряда в храм “Свети Дух ” в Монтана. ", оповестява Бул нюз.

В началото на декември от " Кариана " (Ерден) оповестиха, че клубът приключва присъединяване си във Втора лига, на която е водач. Това ще стане след края на есенния полусезон.

Новината пристигна изненадващо, защото до момента тимът от монтанското село Ерден се славеше с финансова непоклатимост. През пролетта - при първата вълна на ковид, футболистите получаваха цялостните си заплати. Независимо че шампионатът на втория ешалон беше преустановен.

Камелия Йосифова, вицепрезидентка на " Кариана " и щерка на създателя и притежател - прочутия местен предприемач Милан Йосифов, изяснява повода в отворено писмо. Тя бе заради влошеното здравословно положение на нейния татко - към този момент от няколко месеца, както показва Йосифова, съобщи КлубЗ.

Бизнесдамата насочва и рецензии към БФС и страната поради неналичието на данъчни облекчения за влагащите пари в спорта. Според нея  " страната за едни е майка, а за други мащеха ", оказва помощ на едни с пари за игрища, само че не и на други. Докато Милан Йосифов е издържал футболната си тръпка единствено от своя месопреработвателен бизнес. Така е построил и базата на отбора.

" Кариана " е основан през 2012 година Играе трети сезон във Втора лига. През 2017-2018 година стана първи в Северозападната трета лига и влезе в професионалния футбол. Същия сезон доближи на финала за Купата на Аматьорската футболна лига. След 14 кръга " Кариана " води в класирането с 30 точки, с една повече от " Пирин " (Благоевград) и столичния " Локомотив ". В 11 следващи мача е без загуба.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР