Буквално за десет часа продадоха България няколко пъти и предадоха

...
Буквално за десет часа продадоха България няколко пъти и предадоха
Коментари Харесай

Нинова след решението за Росенец: За 10 часа продадоха България няколко пъти!

" Буквално за 10 часа продадоха България няколко пъти и предадоха българския народ няколко пъти. Както знаете, през днешния ден решения за: даване на БТР-и на Украйна безплатно, по думите на господин Тагарев, ние няма да получим никаква отплата за тази военна помощ, лишават концесията на пристанище " Росенец " без никакъв разбор какъв брой ще заплаща българския народ, какъв брой ще коства нова на българската стопанска система и семейства, ще продължат с финала на закона за домашното принуждение - ще продадат и децата към края на днешния работен ден ".

Това съобщи на партиен брифинг в Народното събрание лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто стартира гласуването на второ четене за прекратяването на концесията на " Лукойл " на пристанище " Росенец ".

" Днес е един от най-позорните дни в българската политика и един от най-злокобните в парламентарната процедура несъмнено ", сподели още Нинова.

Соцлидерката разяснява, че решението за " Росенец " е било взето без мотивация и оценка на въздействието върху екологията, стопанската система и цените. " Питаме вносителите, но какво може да ти каже Бойко Борисов за оценка на въздействието на някакъв закон. Той бъкел не схваща от това, но подписал се преди всичко, тъй като би трябвало да е ястреба, да се избави за следващ път кожата от правораздаване. Ще подписва всичко и ще прави всичко, то е ясно ", разяснява тя.

" Управляващите ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи погазиха брутално с ботуши конституция, закони, правила ", сподели още соцлидерката и добави: " Брутално, безочливо и надменно на самозабравили се хора, които овладяват страната по всички способи ".

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР