Буквално целият свят е замрял в очакване на срещата между

...
Буквално целият свят е замрял в очакване на срещата между
Коментари Харесай

Часове преди инфарктната среща стана ясно какво Путин иска да получи от Тръмп

Буквално целият свят е западнал в очакване на срещата сред съветския и американския президент. Срещата сред Владимир Путин и Доналд Тръмп ще се организира в Хелзинки на 16 юли в 13:15 часа локално време (съвпада с българското часово време). 

Предстоящата среща сред ръководителите на двете суперсили беше коментирана от съветския външен министър Сергей Лавров. По този метод съветският политик съобщи, че идеалният завършек на работната среща ще бъде решението за обновяване на замразените информационни канали сред двете страни, оповестява Блиц.

Според Лавров Русия и Съединени американски щати би трябвало да открият връзки и да реализират взаимно съгласие освен за личните си ползи, само че и в интерес на целия цивилизован свят и геополитическа непоклатимост.

В комфортни и почтени дипломатически връзки сред Русия и Съединени американски щати съветският външен министър вижда изгоди за всички останали страни. Лавров заключи, че сега Москва и Вашингтон не разискват и не работят дружно по редица тематики, които не могат да бъдат обсъждани. Външният министър акцентира, че това се отнася до тероризма, киберсигурността, енергетиката, трафика на опиати и районните спорове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР