Буквално часове преди погребението на кралица Елизабет Втора, семейството публикува

...
Буквално часове преди погребението на кралица Елизабет Втора, семейството публикува
Коментари Харесай

Ето го непубликуваният досега портрет на кралицата. Колко е красива!

Буквално часове преди погребението на кралица Елизабет Втора, фамилията разгласява в формалния профил на двореца непоказвана до момента снимкa. На нея Елизабет е облечена в наследник костюм и е усмихната необятно. Тя носи перлена огърлица и нежни обеци, а на гърдите ѝ е закачена брошка, която е подарък от татко ѝ за 18-ия ѝ рожден ден, предава Vogue.

" Преди държавното заравяне на Нейно Величество беше оповестена нова фотография ", написа кралското семейство в Instagram.
                             

" Снимката е направена, с цел да означи платинения празник на Нейно Величество – първият английски монарх, достигнал този значим миг ", показват още от Бъкингамския замък.

Държавното заравяне на кралица Елизабет Втора, което е през днешния ден, ще бъде " удивителна примес от грандиозна гала и някои доста дълбоки, само че доста елементарни думи ", довери индивидът, който ще води церемонията, представен от ДПА,
                             

Главният духовник на Уестминстърското абатство доктор Дейвид Хойл показа, че това ще бъде събитие " от мащаб, който не е нещо постоянно срещано даже за него ".
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР