Буквално броим дните до премиерата на последната част от последната

...
Буквално броим дните до премиерата на последната част от последната
Коментари Харесай

Дейзи Ридли, GQ Великобритания и януарската корица на изданието

Буквално броим дните до премиерата на последната част от последната трилогия на междузвездни войни " Възходът на Скайуокър ". Именно по този мотив актрисата Дейзи Ридли, която играе емблематичната роля на новия джедай Рей краси януарската корица на GQ Англия.

В изявлението за списанието Рей разяснява разнообразни тематики. Тя споделя за израстването си като актриса за тези няколко години от " Междузвездни войни: Силата се пробужда " от 2015 година досега, като признава, че присъединяване ѝ в сагата е било едно същинско премеждие за нея.

Заедно с опита обаче е повишена и известността ѝ, което несъмнено, има и някои отрицателни последици за актрисата. Дейзи Ридли признава, че в избран интервал редовно е била преследвана от папарак, което ужасно доста я е тормозило и я е предиздвикало да се тревожи за сигурността си.

Като една същинска британка красивата актриса не пропусна да разяснява и толкоз разисквания от всички медии по света британски кралски двор, като гласно съобщи, че колкото и шокиращо да звучи, не се интересува ни минимум от кралското семейство.

" Бъкингамският замък е страховит, само че това е неизползвана от хората постройка, нали? Онзи ден четох история, че кралицата употребява шест стаи в двореца. Шест. Как може това да хубаво, откакто това е първостепенно недвижимо имущество ", ясно декларира позицията си актрисата, а на нас ни се коства, че кралица Елизабет Втора по никакъв начин няма да хареса тези думи.

Разбира се, поради наближаващата премиера, няма по какъв начин Дейзи Ридли да се размине и без някои мнения по последната част от сагата. Актрисата признава, че това е един доста прочувствен миг за нея и всички почитатели на кино лентата, като добавя, че не е мъчно човек да се разстрои по време на последната сцена.

" Краят на " Възходът на Скайуокър " е доста удовлетворяващ и в действителност го почувствах като край. Не знам какво ще се случи след няколко години обаче. В света на " Междузвездни войни " има толкоз доста герои, които в никакъв случай не са били изследвани, тъй че нищо не се знае ", споделя актрисата.

В края на юни в изявление за Vulture Дейзи Ридли обсъждаше опцията да взе участие в spin-off, фокусиран върху облика на Рей, като призна, че не може да си го показа сега. Лично на нас ни се коства доста тъпо, тъй като Рей несъмнено е един от обичаните ни джедаи и бихме я гледали най-малко в още няколко кино лентата.

Тъй като това няма да се случи, просто затаяваме мирис и тръпнем в очакване на " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ", с цел да разберем какъв ще бъде краят на сагата. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР