Буквално броим дните до премиерата на последната част от последната

...
Буквално броим дните до премиерата на последната част от последната
Коментари Харесай

Ще ни разстрои ли последната сцена от Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър

Буквално броим дните до премиерата на последната част от последната трилогия на междузвездни войни " Възходът на Скайуокър ". Именно по този мотив актрисата Дейзи Ридли, която играе емблематичната роля на новия джедай Рей краси януарската корица на GQ Англия.

Тъмното бъдеще на " Междузвездни войни "

Какво призна изпълнителният шеф на Disney

В изявлението за списанието Рей разяснява разнообразни тематики. Тя споделя за израстването си като актриса за тези няколко години от " Междузвездни войни: Силата се пробужда " от 2015 година досега, като признава, че присъединяване ѝ в сагата е било едно същинско премеждие за нея.

Заедно с опита обаче е повишена и известността ѝ, което несъмнено, има и някои отрицателни последици за актрисата. Дейзи Ридли признава, че в избран интервал редовно е била преследвана от папарак, което ужасно доста я е тормозило и я е предиздвикало да се тревожи за сигурността си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от British GQ (@britishgq) на Дек 3, 2019 в 12:03 PST

Като една същинска британка красивата актриса не пропусна да разяснява и толкоз разисквания от всички медии по света британски кралски двор, като гласно съобщи, че колкото и шокиращо да звучи, не се интересува ни минимум от кралското семейство.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Daisy Ridley (@daisyridrey) на Дек 3, 2019 в 2:08 PST

" Бъкингамският замък е страховит, само че това е неизползвана от хората постройка, нали? Онзи ден четох история, че кралицата употребява шест стаи в двореца. Шест. Как може това да хубаво, откакто това е първостепенно недвижимо имущество ", ясно декларира позицията си актрисата, а на нас ни се коства, че кралица Елизабет Втора по никакъв начин няма да хареса тези думи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alexi Lubomirski (@alexilubomirski) на Дек 4, 2019 в 1:04 PST

Разбира се, поради наближаващата премиера, няма по какъв начин Дейзи Ридли да се размине и без някои мнения по последната част от сагата. Актрисата признава, че това е един доста прочувствен миг за нея и всички почитатели на кино лентата, като добавя, че не е мъчно човек да се разстрои по време на последната сцена.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Cinefilos.it (@cinefilos.it) на Дек 5, 2019 в 12:04 PST

" Краят на " Възходът на Скайуокър " е доста удовлетворяващ и в действителност го почувствах като край. Не знам какво ще се случи след няколко години обаче. В света на " Междузвездни войни " има толкоз доста герои, които в никакъв случай не са били изследвани, тъй че нищо не се знае ", споделя актрисата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alexi Lubomirski (@alexilubomirski) на Дек 3, 2019 в 5:57 PST

В края на юни в изявление за Vulture Дейзи Ридли обсъждаше опцията да взе участие в spin-off, фокусиран върху облика на Рей, като призна, че не може да си го показа сега. Лично на нас ни се коства доста тъпо, тъй като Рей несъмнено е един от обичаните ни джедаи и бихме я гледали най-малко в още няколко кино лентата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от British GQ (@britishgq) на Дек 3, 2019 в 9:07 PST

Тъй като това няма да се случи, просто затаяваме мирис и тръпнем в очакване на " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ", с цел да разберем какъв ще бъде краят на сагата.

Ще взе участие ли в " Междузвездни войни " Ед Шийрън

Едно особено видео обърка почитателите на сагата
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР