Букурещ. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред

...
Букурещ. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред
Коментари Харесай

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов и членове на Комисията посетиха Генералния инспекторат на Румънската жандармерия

Букурещ. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов и членове на Комисията посетиха Генералния инспекторат на Румънската жандармерия, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание . Там те се срещнаха с основния контрольор на жандармерията Себастиан Кукос и с други представители на нейното управление. Българските депутати са на работно посещаване в Румъния по покана на Комисията по защита, публичен ред и национална сигурност в Камарата на представителите в северната ни съседка и на нейния ръководител Дорел Къпрар.
Цветан Цветанов благодари за топлото посрещане на домакините и означи, че с сходни срещи се гради доверие сред представителите на другите институции на двете страни. „ Като съседи и сътрудници ние би трябвало да сме в непрекъсната връзка и съдействие. Всички районни начинания и центрове, към които сме страна, са извънредно значими за нас “, изясни ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред.
От румънска страна срещнаха българската делегация с активността, отговорностите и качествата на жандармерията, както и с бъдещите й проекти за образования и начинания. Всички присъстващи се сплотиха към мнението, че редът и сигурността стоят над политическата принадлежност и по тази причина всички политици би трябвало да работят дружно за сигурността на жителите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР