Букайо Сака отпадна от сметките на Англия за срещите с

...
Букайо Сака отпадна от сметките на Англия за срещите с
Коментари Харесай

Сака пропуска мачовете с Австралия и Италия заради контузия

Букайо Сака отпадна от сметките на Англия за срещите с Австралия и Италия, оповестиха от Футболната асоциация на страната (ФА) .

 Букайо Сака.

Селекционерът на „ Трите лъва “ Гарет Саутгейт включи 22-годишното крило на Арсенал в групата от 26 футболисти предходната седмица, само че той пропусна успеха над Манчестър Сити с 1:0, откакто изпитваше проблем в подколянното сухожилие по време на последните мачове.

„ Нападателят рапортува въз основата „ Сейнт Джордж‘с Парк “ в понеделник дружно с останалите от състава на „ Трите лъва “. След като пропусна успеха на Арсенал над Манчестър Сити във Висшата лига в неделя поради травма, Сака бе прегледан от медицинския щаб на Англия и бе взето решение, че футболистът ще продължи възобновяване си в клуба. Не се възнамерява негов заместител, като Гарет Саутгейт разполага с група от 25 играчи, с които да работи “, се споделя в изказването на ФА.

Англия посреща Австралия в контрола на „ Уембли “ в петък, преди да се изправи против Италия на Националния стадион в подготовка за Евро 2024 на 17 октомври. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР