Bugatti Spartacus е електрически SUV, създаден, за да насърчи дизайнерите

...
Bugatti Spartacus е електрически SUV, създаден, за да насърчи дизайнерите
Коментари Харесай

Bugatti Spartacus SUV - луксозният хипер SUV на бъдещето!

Bugatti Spartacus е електрически SUV, основан, с цел да насърчи дизайнерите и производителите на коли да разширят границите и да основат коли с по-различен темперамент... Тапицерията от въглеродни нишки в композиция със синия цвят на каросерията и 3D обработката на повърхностите вършат автомобила да наподобява като облечен в рокля.

Bugatti Spartacus е футуристичен облик на първокласния хипер SUV автомобил на бъдещето. Скулптурираната, само че минимална каросерия с внушителни размери, ситуирана върху големите колела, несъмнено прави усещане, което е главната цел на колите от този сегмент. Някои биха могли да подлагат на критика Spartacus за пресилените му пропорции, които водят до неприятна видимост и не напълно добра аеродинамика.

   width=

 

Трябва обаче да имаме поради, че от време на време ролята на дизайнера е да предизвика и да разшири естетическите граници, преди концептуалната концепция да се трансформира от цифрова във физическа и изцяло функционална, като се приспособява към потребностите и разпоредбите на индустриалния автомобил.

Виж още фотоси тук!

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР