Bugatti е марка, символ на най-висок клас супер луксозни и

...
Bugatti е марка, символ на най-висок клас супер луксозни и
Коментари Харесай

Изненадата, която Bugatti подготвя

Bugatti е марка, знак на най-голям клас супер първокласни и доста бързи коли, които несъмнено не са за всеки. И тъкмо тъй като са толкоз специфични, нови модели се показват не всяка година, както при множеството останали производители, а на доста повече време. Последният - Chiron, направи премиерата си през 2016 година, а Veyron - през 2005 година
 Колко време лишава боядисването на един автобомил на марката Bugatti
За какъв брой часа бива боядисано едно Bugatti

За същото време други създават няколко коли

И в този момент, осем години след последния модел, който получи и няколко спомагателни модификации, от Bugatti готвят изненада за всички платежоспособни почитатели на марката. Според информация в разнообразни автомобилни медии, към средата на тази година ще бъде показан наследникът на Chiron.

Засега обаче не е ясно нито по какъв начин ще се споделя новият модел, нито по-важното - с какъв мотор ще бъде и какъв брой конски сили. Най-вероятно това ще е първият хибрид на марката с 8.3-литров V16 мотор в композиция с три електромотора. А най-малко до 2030 година едва ли ще забележим  изцяло на ток. 

The New Bugatti Is Coming Mid-2024
— Flyin18T Motorsports (@Flyin18T)
Преди към шест месеца предходният шеф на дизайнерския отдел на Bugatti Ахим Аншайд разкри, че дизайнът на наследника на Chiron е приключен, откакто работата по него стартира още през 2021 г.  Предполага се, че в новия модел ще бъдат непокътнати някои отличителни дизайнерски детайли от предходните, като да вземем за пример предната решетка и коланите, тъй като това е решението на Франк Хейл, който неотдавна оглави дизайнерския отдел на компанията.

Какво обаче ще е особеното и неповторимото, следва да разберем. Твърди се също, че новото Bugatti ще разполага с напълно ново шаси и най-вероятно ще се създаде в по-малко бройки.
 Снимка 551429

Въпреки че моделът ще бъде показан след няколко месеца, ще мине много повече време, до момента в който първият съединен автомобил стигне до гаража на своя притежател. Плановете са производството да стартира чак през 2027 година, а, както знаем, всичко при Bugatti се прави с внимание на детайла и в повечето случаи напълно ръчно, написа Carbuzz.
 Dizzy Viper и изоставените суперавтомобили Bugatti, Lamborghini, Rolls-Royce
" Изоставени " суперавтомобили, за които всички приказват

Bugatti, Lamborghini и Rolls-Royce - както не сме ги виждали до момента

Изпълнителният шеф на Bugatti-Rimac Мате Римак неотдавна сподели, че ще бъдем " изумени " от наследника на Chiron. Също по този начин загатна, че новият модел ще получи невиждани до момента функционалности и " мощно електрифициран " задвижващ механизъм, основан на " доста атрактивен мотор с вътрешно горене ". Е, несъмнено съумяха да привлекат внимание от в този момент.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР