Bugatti бавно, но стабилно напредва с плана за производство на

...
Bugatti бавно, но стабилно напредва с плана за производство на
Коментари Харесай

Производството на Bugatti Chiron достига 400 бройки

Bugatti постепенно, само че устойчиво напредва с проекта за произвеждане на суперавтомобила Chiron. Френската компания към този момент сглоби 400-ия образец, откакто процесът на сглобяване е траял към два месеца в дома на компанията в Молсхайм. Екип от 20 висококвалифицирани механици и занаятчии сглобиха към 1800 обособени съставния елемент в чисто нов Chiron Super Sport, който чака да бъде доставен на новия си притежател.

Никой Chiron не наподобява на различен и 400-ият Chiron не прави разлика от тази философия. Каросерията на суперавтомобила е от голи въглеродни нишки с тъмнозелено покритие, определено от клиента. Bugatti споделя, че основаването на този неповторим финиш изисква доста " самообладание и педантично внимание към детайлите " - да вземем за пример сплитката на влакната би трябвало да тече в вярната посока в целия автомобил и във всички разнообразни панели. Това изисква всеки панел да бъде изрязан по избран метод.

 width=  width=  width=

Що се отнася до зеления колорит, Bugatti твърди, че той се съчетава добре с магнезиевите олекотени и извънредно здрави джанти на Chiron Super Sport. Капакът на мотора е приключен в леко противоположен, само че въпреки всичко доста тънък цвят Nocturne, до момента в който акценти в нюанса Fierce са употребявани по някои от външните съставни елементи.

Интериорът е също толкоз изтънчен с фина черно-зелена кожена тапицерия, като в салона доминира черното Beluga. Елегантен свършек, който идеално се съчетава с цвета на кожата, придават голите детайли от въглеродни нишки - в това число кормилото - и черните детайли на интериора.

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР