Буенос Айрес, Аржентина – Психологът Джесика Бианчиоти, на 35 г.,

...
Буенос Айрес, Аржентина – Психологът Джесика Бианчиоти, на 35 г.,
Коментари Харесай

Небесната инфлация оказва влияние върху психичното здраве в Аржентина

Буенос Айрес, Аржентина – Психологът Джесика Бианчиоти, на 35 година, към момента си спомня дните, когато множеството сесии с нейните пациенти започваха с чат за времето или резултатите от последния футболен мач.

Но тези дни от дълго време са отминали. Тъй като Аржентина е изправена пред една от най-тежките стопански рецесии в новата си история, сесиите в този момент стартират с диалози за политика, растящи цени и какъв брой мъчно е да се свържат двата края.

„ Нещата се трансформираха доста. По-голямата част от моите пациенти в този момент идват с проблеми, свързани с безпокойствие, боязън, проблеми със съня, всички свързани с несигурността, с която всички живеем – какъв брой невероятно е да се вършат дълготрайни проекти “, сподели Бианчиоти, който работи в по-големия Буенос Район Айрес.

Аржентина може да се похвали с третата по величина стопанска система в Латинска Америка, само че е обхваната от финансови разтърсвания от десетилетия, подхранвани от политическа неустойчивост и голям интернационален дълг.

Таз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР