Буен бургазлия разигра истински екшън в центъра на село Черни

...
Буен бургазлия разигра истински екшън в центъра на село Черни
Коментари Харесай

Бургазлия бесня в заведение, кара в насрещното и блъсна патрулка

Буен бургазлия разигра същински екшън в центъра на село Черни връх, община Камено.

В Четвърто Районно ръководство – Бургас е получено известие за мъж в нетрезво положение, създаващ проблеми в заведение в центъра на обитаемото място. Установено е, че мъжът се придвижвал с лек автомобил „ Опел Астра “, с ямболска регистрация, като при влизане в с. Черни връх, служителите на реда забелязали в насрещното придвижване въпросния автомобил, написа burgasinfo.com.

Подадени са светлинен и звуков сигнал за прекъсване и инспекция, само че лидерът на Опела нараснал скоростта си и на кръстовището на улиците „ Първа “ и „ Единадесета “, аварирал независимо, удряйки се в куп от бетонни блокчета.

Полицейските чиновници спрели зад самокатастрофиралия автомобил, като разпоредили на лидера да изгаси мотора. Същият не се подчинил, присъединил на заден ход и блъснал служебния автомобил, нанасяйки вреди по задната дясна врата и десния предел.

Водачът на Опела е арестуван, като е открито, че това е престъпно проявеният В.И., 55- годишен от Бургас - недееспособен лидер с отнета шофьорска брошура. Той отказал да бъде пробван за приложимост на алкохол. Съставени са му два акта по Закона за придвижване по пътищата и и арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на Четвърто Районно ръководство – Бургас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР