Будката за билети пред сградата на Общината остана в историята,

...
Будката за билети пред сградата на Общината остана в историята,
Коментари Харесай

Първо в Plovdiv24.bg: Ето как ще изглежда билетният център на Пловдив

Будката за билети пред постройката на Общината остана в историята, в този момент мястото е в очакване на чисто новия билетен център, който - както дават обещание от Общински институт " Старинен Пловдив ", ще сграбчва с визията си.

Plovdiv24.bg се снабди с визуализация на бъдещия киоск и я показва на своите читатели.

" Старият билетен център бе благосъстоятелност на частна компания и договорът с нея е изминал в края на месеца ", описа за читателите на Plovdiv24.bg шефът на Института Йордан Илиев.

Добрата вест е, че новият павилион ще е на ръководство към " Старинен Пловдив ". Новата визия пък е избирана от архивни фотоси на града под тепетата от края на 19 век, употребявани са детайли от виенския павилион в Цар Симеоновата градина, а огромната концепция е за бъдеще киоскът да служи като смален модел за сходни планове, реализиращи се в Центъра.

" Разработихме концепция за билетен център, който - от една страна, да е съвременен, а от друга - да е обвързван с духа на бивш Пловдив ", заключи Илиев. 

Цялата документи към този момент е изпратена в София, все още се чака координиране и утвърждение от министерството на културата. Получи ли се заветното " Да ", институтът е работи мигновено. Очакванията са това да се случи до два месеца. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР