Будител на антисемитизма призовава Станфордския университет да бъде твърд спрямо

...
Будител на антисемитизма призовава Станфордския университет да бъде твърд спрямо
Коментари Харесай

Орган за наблюдение на антисемитизма призовава Станфорд да бъде твърд спрямо анти-израелските агитатори, които превзеха президентския пост

Будител на антисемитизма приканва Станфордския университет да бъде корав по отношение на анти-израелските пропагандатори, които окупираха офисите на президент и ректор на учебното заведение сутринта в сряда. 

Изпълнителният шеф на StopAntisemitism Лиора Рез сподели пред Fox News Digital, че университетите са съучастници в завладяването на кампуси от студенти и други пропагандатори. 

„ Видяхме USC, Columbia, NYU, тези университети за демократични изкуства, които дават зелена светлина на цялото това държание. И в този момент те виждат гнева на тези неприятни артисти и техните дейности “, сподели Рез. 

Студенти минават около графити покрай офиса на президента на университета Ричард Салър в Станфордския университет в Пало Алто, Калифорния, сряда. (AP Photo/Nic Coury)

Полицията арестува повече от дузина души, откакто анти-израелски пропагандатори окупираха офисите на президента и ректора на Станфордския университет рано в сряда, причинявайки това, което формалните лица списък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР