Буден гражданин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да

...
Буден гражданин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да
Коментари Харесай

Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!

Буден жител се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, с цел да показа концепцията си по отношение на новооткритият именит студентски стол „ Байкал “.

„ Студентите нямат къде да се хранят, по тази причина този стол е добра опция. Студент заплаща по 4 лв. за една порция – чорба, ястие и десерт, а аз като жител 8 лв..

Преди дни отидох до там, пред мен беше мъж, който взе взе 5 порции по 8 лв. или общо 40 лв.. Добре е за стопанската система, само че не стана ясно дали е от университетските среди. Столът работи от 12 до 14 часа и като отидеш най-после, няма съвсем нищо. Този човек взима от храната на студентите. Мисля, че не е редно. “, сподели жителят.

Той има предложение инцидентните минувачи да взимат до 2 порции или пък да се помисли за напълно обслужване на единствено хора от университетите.

„ Ако трима индивида вземат по 5 порции eдин след различен, то хората на лекции оставят без храна. Имаш пари и си плащаш, само че мислиш ли за децата. Те са от разнообразни градове. Това не може да е ресторант. Сульо и пульо ще се хранят и най-после ще има гладни.

Защо закриха и другите два стола на пловдивския университет? “, добави още той.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР