БУБА Баскетбол U16 спечели и втория си мач от група

...
БУБА Баскетбол U16 спечели и втория си мач от група
Коментари Харесай

Победи за българските отбори в Европейската младежка баскетболна лига

БУБА Баскетбол U16 завоюва и втория си мач от група С на Европейската младежка баскетболна лига в зала " Триадица ". 16-годишните ученици на Янко Янчев реализираха сложна, само че скъпа победа над Партизан от Скопие с 88:79. Домакините имаха задатък единствено от три точки след първата четвърт, само че с добра отбрана съумяха да си обезпечат удобна преднина от 15 точки на почивката. Третата част БУБА още веднъж имаше преимущество в резултата от самото начало, и въпреки в последната четвърт играта да вървеше панер за панер, българският отбор съумя да удържи успеха. Ивайло Груев и Ивайло Скрински означиха по 20 точки за триумфа, Скрински се отличи и с 8 асистенции.

Утре БУБА Баскетбол играе с отбора на Дриймс Академи от Испания от 11.00 ч. и с италианския Казерта от 19.00 ч.

Другите два български тима в конкуренцията в група С Балкан и ЦСКА също завоюваха мачовете си през днешния ден. 

Ботевградчани първо надиграха чешкия Сокол с 63:61, като Тихомир Николов се отличи с 30 точки. След това Балкан завоюва против Дриймс Академи с 65:46, а най-вече точки - 19 означи Петър Симеонов. Утре от 13.00 ч. Балкан играе с македонския Партизан, Скопие.

ЦСКА победи Казерта с 88:51, като Марк Воденичарски осъществя 25 точки за триумфа. Утре възпитаниците на Планимир Дафинов играят с туркия Саудае от 15.00 ч. и с Шефилд от 21.00 ч. 





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР