bTV Собственик на кафене в Южен Китай боядиса шестте си кучета

...
bTV
Собственик на кафене в Южен Китай боядиса шестте си кучета
Коментари Харесай

Собственик на кафене боядиса кучетата си като панди, клиентите заваляха

 bTV Собственик на кафене в Южен Китай боядиса шестте си кучета в черно и бяло, с цел да наподобяват панди. Целта му е да притегли повече клиенти към заведението си, демонстрира " Ройтерс ".

Ексцентричната бизнес концепция на 21-годишния китаец Лу завладя интернет, а пред вратите на обекта му се изви опашка от гости, искащи да видят " пандите " от породата Чау Чау Той споделя, че единствено седмица, откакто разгласил фотоси на животните в обществените мрежи – клиентите му са се нараснали двойно.

Природозащитници обаче не посрещат задушевно концепцията му. От организацията PETA обявиха, че да се употребяват живи същества за украса е нарушаване на правата им.

" Има и по-добри способи за реклама от този. Много кучета са чувствителни към бои и може да получат алергична реакция. Призоваваме хората да не експлоатират животни с комерсиална цел и лайкове за обществените мрежи ", уточни вицепрезидентът на организацията Джейсън Бейкър.

Лу отговори, че е осведомен с заплахите и се грижи добре за своите кучета. Той добави, че козината им е боядисана единствено в края на косъма, с цел да няма странична реакция по кожата на животните.

Младият мъж предлага ще козметични услуги и хотел за животни, като цената за нощувка е към 212 $. Засега посетителите обаче избират да си вършат фотоси с " пандите ", в сравнение с да се възползват от спомагателните оферти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР